>Brink | Joc nou 2011

Autori

>

Download full free Brink 2011

 Pe data de 10 mai 2011 studiourile Splash Damage au lansat FPS-ul Brink, joc a carui actiune se petrece intr-un viitor apropiat si sumbru, in care Pamantul a fost saracit de resurse si inundat de ape. Acum oamenii s-au refugiat pe o mare arca plutitoare, care a devenit rapid neincapatoare si supraaglomerata.

 Si aici intram si noi in joc, putandu-ne alege intre fortele de ordine, care incearca sa mentina ordinea pe arca, sau rezistenta, ce doresc sa o paraseasca pentru a gasi o noua casa. Lesne de inteles ca intre cele doua tabere a izbucnit un conflict armat, pe putinele resurse disponibile.
 Pentru inceput ne alegem una dintre cele patru personaje: soldat, medic, inginer si spion. Dupa care ne avantam intr-un FPS de echipa, care se preteaza mult mai bine jocului cooperativ. Si cu cat avansam, acumulam si experienta, ce ne permite evoluarea caracterului si personalizarea sa vizuala, dar si imbunatatirea armelor.

Cerintele minime de sistem impun un procesor dual core la 2.4 GHz, 2 GB de RAM, 8 GB liberi pe HDD, si o placa video GeForce 8800GS sau Radeon HD 2900Pro cu 512 MB memorie. Iar recomandat ar fi un CPU quad core, 3 GB de RAM, tot 8 GB liberi pe HDD, si placa video GeForce GTX 460 sau Radeon HD 5850 cu 1 GB memorie.
 Trailer-ul de lansare il putem vedea mai jos:
Via | Arena IT

Un comentariu

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: